Leírás
Mit szólnál hozzá, ha egy bor minden kortyával egy különleges utazásra invitálna, anélkül, hogy bármilyen vegyszer érintené azt a folyamat során? Készen állsz arra, hogy felfedezd, milyen csodálatos ízvilágot kínál egy 100%-ban Hárslevelű, természetes bor?
Mitől lesz a 5HB Weingartner Olivér Harsch Hárslevelű 2022 egyszerre természetes és ízgazdag?
100% Hárslevelű: Képzeld el, hogy minden kortyban érezheted a Hárslevelű szőlő ízjegyeit. Az egész bor e szőlőfajta csodálatos karakterével van tele.
Természetes eljárás: Hihetetlen, ugye? A művelési mód és az alapanyag szempontjából alapkövetelmény a vegyszermentes művelés, anyagok hozzáadása vagy eltávolítása, a természetes erjedés manipulálása nélkül. Natúr borunk kizárólag természetes szőlőműveléssel, azaz bio vagy irányelveknek megfelelően, fajélesztő hozzáadása nélküli, spontán alkoholos erjedéssel, szűrés és derítés nélkül készül.
Az érlelés és az erjedés során ként egyáltalán nem alkalmaztak, így a szulfitokra, kénre érzékenyek, fejfájósak is csak minimális eséllyel tapasztalhatnak kellemetlen tüneteket.
Kézműves munka: A 5HB Weingartner Olivér Harsch Hárslevelű 2022 bor kis szériában készült, így minden palack magában hordozza a kézműves borászat különlegességét és egyediségét.
Különleges ízélmény: Viszonylag korai szüretelésű szőlőből készült, a jó savak miatt. Szüret utánrészben héjon erjesztve (minimálisan megroppantva), részben pedig gyorsan feldolgozva, egész fürtös préseléssel és tartályban került erjesztésre. A préselést követően összefejtve, majd fahordóba és porózus tartályba került, ahol kb. 10 hónapot finomseprőn érlelődött. Szereted a különlegességeket? Ezzel a borral valóban új ízvilágot fedezhetsz fel, ami egyaránt megnyugtató, egyedi és felejthetetlen.
Ha az a fajta borkedvelő vagy, aki szereti a minőségi, természetes és különleges ízű borokat, a 5HB Weingartner Olivér Harsch Hárslevelű 2022 a Te borod!
Évjárat: 2022
Ha minden infot tudni szeretnél:
- Alkoholfok: 13 %
- Hozzáadott kénmentes
- Organikus/Biobor
Értékelések
Még nincsenek értékelések.