Leírás
Képzeld el, ahogy egy finom bor mellett élvezed az estét anélkül, hogy aggódnod kellene a különféle panaszok miatt. Hogyan éreznéd magad?
Hisztaminszegény összetételének köszönhetően minimális az esély a kellemetlen tünetek kialakulására, sőt fejfájósként vagy kénérzékenyként, fruktózérzékenyként sem kell aggódnod! Te is részesülhetsz azokból a csodás pillanatokból, amikor a barátaiddal, családoddal vagy pároddal koccintasz. Nem kell többé kimaradnod az élményből, és nem kell félned a fejfájástól, a különböző bőrtünetektől (pirosodás, bőrkiütés), a légúti panaszoktól (orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés), a gyomorégéstől vagy az emésztési problémáktól sem.
A BioWeingut Weiss Freigeist száraz fehérbor (0,75 l):
Egzotikus gyümölcsaromával teli: A Rajnai Rizling és Zöld Veltelini házasítása csodálatos ízvilágot eredményez, amit a körte, sárgabarack és érett birsalma jegyei tesznek még izgalmasabbá. Enyhén savas, de mégis lágy bor. Próbáld ki, és érezd a gyümölcsök frissességét minden kortyban!
Kíméletes a szervezetedhez: A speciális irányított erjesztési eljárásnak köszönhetően minimális eséllyel okoz kellemetlen tüneteket, így végre teljes mértékben átélheted a borozás önfeledt élményét. Ízvilága hagyományos, hiszen ugyanúgy szőlőbor, csak speciális, irányított erjesztési eljárással készítve.
Élmény minden falatnál: Tésztaételekhez, ragukhoz vagy vadhúsokhoz, sültekhez, kolbászhoz tökéletes társ lesz a BioWeingut Weiss Freigeist. Borozz finom vacsora mellett anélkül, hogy félned kellene a mellékhatásaitól!
Koccints az élet különleges pillanataira velünk!
Évjárat: 2022
Optimális felszolgálási hőmérséklet: 12 °C
Ha minden infot tudni szeretnél:
Hozzáadott kénmentes. Természetes módon előforduló szulfitokat tartalmaz.
✓ Acéltartályban erjesztve
✓ Hozzáadott kénmentes
✓ Alkoholtartalom 12,5%
✓ Savtartalom: 6,2‰
✓ Hisztamin maradványérték <0,035 mg/l
✓ Cukortartalom 1 g/l
✓ Fruktóz tartalom <0,3 g/l
✓ Glükóz tartalom <0,4 g/l
Nagy Zoltán (megerősített tulajdonos) –
Finom!
Rozália (megerősített tulajdonos) –
Mintha egy zamatos szőlőfürtbe harapnék.